Było pysznie!
W grudniowy poranek mieliśmy przyjemność gościć na warsztatach organizowanych w restauracji Ale Jazz.Uczniowie z klasy 5a poznali historię powstania pizzy neapolitańskiej,dowiedzieli się,dlaczego najlepsze ciasto przygotowuje się na zakwasie,jak ugniatać placek,by pęcherzyki powietrza znalazły się we właściwym miejscu i samodzielnie wykonali pizze,które potem z apetytem zjedli.
Wszyscy dobrze się bawiliśmy i dziękujemy gospodarzom za przemiłe przyjęcie.
1
warsztaty
2
warsztaty
3
warsztaty
4
warsztaty
5
warsztaty
6
warsztaty
7
warsztaty
8
warsztaty
9
warsztaty
10
warsztaty
11
warsztaty
12
warsztaty
13
warsztaty
14
warsztaty
15
warsztaty
16
warsztaty
17
warsztaty
18
warsztaty
19
warsztaty
20
warsztaty
21
warsztaty
22
warsztaty
23
warsztaty
24
warsztaty
25
warsztaty