04.11.2022
„W zdrowym ciele, zdrowy duch” uczniowie klasy II e realizując tematykę o zdrowych nawykach żywieniowych postanowili samodzielnie wykonać zdrowe kanapki oraz sałatki owocowe.

zdrowe kanapki kl. II e 01
uczniowie przygotowują zdrowe przekąski

zdrowe kanapki kl. II e 02
uczniowie przygotowują zdrowe przekąski

zdrowe kanapki kl. II e 03
uczniowie przygotowują zdrowe przekąski

zdrowe kanapki kl. II e 04
uczniowie przygotowują zdrowe przekąski

zdrowe kanapki kl. II e 05
uczniowie przygotowują zdrowe przekąski

zdrowe kanapki kl. II e 06
uczniowie przygotowują zdrowe przekąski

zdrowe kanapki kl. II e 07
uczniowie przygotowują zdrowe przekąski

zdrowe kanapki kl. II e 08
uczniowie przygotowują zdrowe przekąski

zdrowe kanapki kl. II e 09
uczniowie przygotowują zdrowe przekąski

zdrowe kanapki kl. II e 10
uczniowie przygotowują zdrowe przekąski

zdrowe kanapki kl. II e 11
uczniowie przygotowują zdrowe przekąski

zdrowe kanapki kl. II e 12
uczniowie przygotowują zdrowe przekąski

zdrowe kanapki kl. II e 13
uczniowie przygotowują zdrowe przekąski

zdrowe kanapki kl. II e 14
uczniowie przygotowują zdrowe przekąski

zdrowe kanapki kl. II e 15
uczniowie przygotowują zdrowe przekąski

zdrowe kanapki kl. II e 16
uczniowie przygotowują zdrowe przekąski

zdrowe kanapki kl. II e 17
uczniowie przygotowują zdrowe przekąski

zdrowe kanapki kl. II e 18
uczniowie przygotowują zdrowe przekąski